For 7 år siden stiftede jeg min første virksomhed, House of Talents, hvor mit primære formål var at hjælpe organisationer med at skabe bæredygtig vækst via strategisk talentudvikling, headhunting, rekruttering og ledelsesudvikling. Alt dette har været fantastisk, og den rejse har udviklet mig og givet mig alt, hvad jeg kunne ønske mig og mere til.

Men jeg har hele tiden ønsket mig at arbejde mere med at forløse det fulde potentiale, igennem Bevidst lederskab og har derfor stiftet et talentakademi, der forbinder sind, krop og ånd. Bevidst lederskab går ud på at vi åbner op for menneskers skaberkraft og intuition og derfra få adgang til den åndelige visdoms enestående energi, der handler om, at vi alle er forbundet med hinanden og med noget der er større end os selv. Når vi fokusere på "store" løsninger, som gør alle til vindere, kan vi opnå forbløffende resultater, både i helbred, kærlighed og forretning.

Mit mål er at hjælpe endnu flere, og den drøm er i dag blevet opfyldt.

I foråret 2022 fik jeg en mulighed for at ansøge om EU-støtte via vækstfonden. Jeg søgte og fik økonomisk støtte, blandt fordi jeg arbejder ud fra bæredygtige metoder og fordi mine ydelser er bygget op omkring nogle af FN´s 17 verdensmål. Mit personlige mål og højeste ønske er at hjælpe så mange som muligt med at skabe et kærligt, succes- og meningsfyldt arbejdsliv, helt uden at gå på kompromis med vores, fysiske og psykiske helbred. 

Se her hvordan jeg kan hjælpe dig