FOREDRAG

Find din bevidstheds superkræfter

Styrk dit bevidste lederskab og få clairvoyante budskaber om dit skjulte potentiale. Kom og hør, hvordan du kommer i kontakt med dine sande superkræfter – og gennem passion, lidenskab og skaberkraft tager ansvar for din egen udvikling og trivsel.

 
Køb billet til d.12.09.24 nu
Og spar 50,- som Earlybird.

Begrænset antal pladser.


Er du klar til at skabe dit drømmeliv og lede dig selv til succes igennem bevidst lederskab? Og den vej igennem skabe glæde, lykke og overflod? Gør det. Tør det!

Gå på opdagelse i dig selv og find mulighederne og trygheden. Dyk dybt i dit potentiale. Og find ind til den vigtigste læring af alt:
Du er fuldkommen og perfekt, som du er. Du skal bare lære at bruge det.

Skab den forandring, du selv ønsker at møde. Vis vejen via sjælen og åbn for alt det skønne den rummer. Og spred så den gode energi. Måske er der en mentor gemt et smukt sted i dig, så du selv kan lede ud fra et kærligt og bevidst sted.

Tre tilfældige personer får mulighed for at stille mig et spørgsmål, som jeg stiller clairvoyant ind på.

Take your passion and make it happen! What a feeling!

Jeg glæder mig til at møde dig og din skønne sjæl.

Dorte Lensfelt

Køb billet allerede nu
Og spar 50,- som Earlybird
Frem til 30.4.24

Foredrag landingpage citat

 

 HVOR OG HVORNÅR

 

  • 12. september 2024 
  • kl. 18.30 - 20.00
  • Hos SALIG, Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 Østerbro

 


Pakketilbud

Få bogen Happy us, Happy boss

Forløs dit fulde potentiale
+
billet til foredraget
‘Find din bevidstheds superkræfter
til en samlet pris på kun

= 400 ,-

KØB BILLET + BOG

 

Lidt om bogen:  

I denne bog lærer du alt om, hvordan du finder, forbinder og forløser dit fulde potentiale, samt hvordan du finder mening og glæde i dit karriereliv, ved at gøre mere af det du gør bedst, hver dag.

Med øget bevidsthed om dine medfødte styrker og talenter, kan du blive din egen bedste leder og skabe et meningsfuldt arbejdsliv, som gør dig stærk, lykkelig og fri.

Dorte Lensfelt  

Danmarks førende ekspert i mental sundhed. 

Hun træner kvinders vilje og talent, og får dem til at lykkedes menneskeligt og økonomisk. 

Ud over at være forfatter til bogen ’Happy us, Happy boss’, har hun været management konsulent, HR-direktør og partner, og har de sidste 20 år hjulpet hundredvis af danske kvindelige iværksættere og topledere med at finde troen på dem selv, og skabe succes i forretningen, karrieren og i kærligheden.

Dorte benytter sig af evidensbaserede værktøjer inden for positiv psykologi og mindfulness, men er også udstyret med en stærk intuition og klarsyn, som giver adgang til en visdom, der er større end den, vi kan se og måle med det blotte øje.

 Alle de fantastiske kvinder, der har været igennem Dortes mentorforløb, lever i dag et frit, autentisk og lykkeligt liv, fuld af indre ro og harmoni.

 - DORTE LENSFELT, Spirituel erhvervsrådgiver, HR-partner og mentor