Styrkementor-uddannelse

Får du alt det, du vil have ud af livet?

Hvis du gerne vil forbedre den måde, du ser verden på og din plads i den, skal du starte med dine styrker.
Dine unikke styrker er personlige superkræfter, der kan anvendes til at forbedre enhver situation, når som helst og med hvem som helst.

På denne online uddannelse lærer du ikke blot dine egne styrker at kende og hvordan du sætter dem i spil, du vil også være klædt på til at hjælpe andre med at opnå det samme. 

Udbydes til medlemmer af Mentoring Club. 50% rabat til de 100 første medlemmer.

Viden er nøglen til at forstå vores verden

I dette 7-modulers forløb lærer du alle grundprincipper, såsom at spotte egne styrker og talenter, og sætte dem i spil på måder, der skaber positive og varige forandringer og resultater i dit arbejdsliv, med din familie og venner, samt hvordan du kan bruge dem til at booste din mentale og fysiske sundhed.

Lær, hvordan du anvender dine styrker med motiverende og indsigtsfulde læringsvideoer, stopfyldt med evidens og et strejf af magi, samt introduktion til, hvordan du via praktiske øvelser lærer at sætte dine styrker i spil, så du kan gøre mere af det, du gør bedst hver dag og lykkes med alt det, du drømmer om i livet.

Hvert modul tager cirka 1 time at fuldføre, men da denne uddannelse er selvstyret, kan du gennemgå materialerne, når du har tid og lige så ofte, som du ønsker!
Jeg anbefaler, at du arbejder på 1 modul om ugen og langsomt implementerer de nye styrkefulde vaner i dit liv.

Hvorfor tage denne uddannelse?

Forskning viser at ved at udvikle dine karakterstyrker og udleve dit fulde potentiale, kan du forbedre din livskvalitet og lykkefølelse, mindske depression, styrke dine relationer, samt booste din mentale og fysiske sundhed.
Ved at tage dette kursus vil du lære af Danmarks førende livslykkeekspert, karriere og forretnings mentor, Dorte Lensfelt, hvordan du bruger dine helt unikke superkræfter til at øge din bevidsthed, og frigøre dig fra gamle mønstre, der indtil nu har forhindret dig i at udleve dit fulde potentiale.

Forløbet foregår i et roligt tempo, så du i ro og mag kan gennemgå materialet på tidspunkter, der passer dig bedst.
Al materiale og online undervisning er til evigt eje og er tilgængeligt for download og udprint.

Hvem er uddannelsen for?

Dette grundlæggende forløb har ét formål, nemlig at give dig al den grundviden, du skal bruge for at leve et styrkefuldt liv. Et liv, hvor du udlever dit fulde potentiale og skaber styrkefulde resultater til gavn for dig selv og dem, du elsker.

Ligegyldigt om du er ejerleder, medarbejder, leder, træner, forælder eller coach, klæder dette forløb dig på til at skabe styrkefulde forandringer, der med garanti vil give dig større glæde i livet, end en lønforhøjelse nogensinde vil. Med uddannelsen som Styrkementor, bliver du samtidig medlem af Mentoring Club, hvor du i fællesskab med andre, kan udvikle dig i trygge og kærlige rammer.

Læs mere om Mentoring Club her!

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen er bygget op om syv moduler med hver sit emne, øvelser og video.


  1. Hvad er VIA styrker
  2. Find dine styrker og talenter i den virkelige verden
  3. Forstå dine styrker
  4. Design en styrkefuld fremtid
  5. Sådan lever du et styrke- og meningsfyldt liv
  6. Sådan bruger du styrkerne til at mindske stress og booste din mentale og fysiske sundhed.
  7. Se styrkerne i andre og skab styrkefulde relationerJa tak - Tilmeld mig uddannelsen og medlemskab nu