Lær mig bedre at kende

Dorte Lensfelt

Livslykkeekspert, forfatter, business og karriere mentor, og stifter af Danmarks første kommercielle uddannelsesakademi, der forbinder krop, sind og ånd.

MIN VISION
Jeg har en stærk vision om at skabe lykke og succes for mennesker og virksomheder, igennem bevidst lederskab. Bevidst lederskab handler for mig om den måde, vi vælger at være i verden på.

MIN ERFARING

I mere end 20 år har jeg arbejdet professionelt med mentoring, coaching, organisations- og forretningsudvikling, virksomhedsrådgivning samt med mennesker, der ønsker at gå nye veje. Derigennem har jeg opbygget et stort netværk i mange brancher. I dag er jeg mentor for flere iværksættere, ledere og ejerledere

METODER DER SKABER MAGI

… men helt uden hokus pokus

Metoderne jeg arbejder med er:

  • Positiv psykologi
  • VIA-styrker (medfødte, autentiske styrker)
  • Coaching psykologi
  • Loven om tiltrækning
  • Spiritualitet
  • Mindfulness
  • Meditation
  • Hatha Yoga

Du har nok hørt om de fleste. Så lad mig fremhæve spiritualitet og mine psykiske evner, som for mig har vist sig som ’et særligt kald’ og en effektiv måde at få klarhed og overblik på. Under en session kan jeg tydeligt se, hvor mine klienter skal hen – og hvad der forhindrer dem i at nå det. Og jeg kan med det samme mærke, når vi er på rette vej. På dén måde får vi lavet en step by step-plan, der gør det nemt og overskueligt at komme i mål.

Alle sessions er individuelle og tilrettelægges efter dig og dine ønsker.

SE DINE MULIGHEDER HER

Min vej til mening

Som 19-årig investerede jeg i en mentor, som jeg stadig har og ser den dag i dag. En kærlig, varm og omsorgsfuld kvinde, der fik mig på sporet. Først som voksen fandt jeg modet til at tage mig en akademisk uddannelse, og i dag har jeg mere end ni uddannelser bag mig inden for skønhed, ledelse, kommunikation, coaching, mindfulness, spiritualitet, fysisk og mental sundhed og positiv psykologi.

Mit arbejdsliv tog først rigtig form, da jeg begyndte at tro på mig selv og mine evner til at få mennesker til at lykkes. Denne tro og indre ro smittede af på mine omgivelser, og nu kunne de også se mit potentiale og talent. Jeg blev udnævnt til leder, og senere til HR-direktør og partner i et økonomisk rådgivningshus. Jeg har været så heldig at være mentor for nogle af Danmarks dygtigste iværksættere, topledere og deres medarbejdere i mere end 20 år.

Meningsfuld succes er for alle

Jeg er et bevis på, at succes og opnåelse af gode resultater på alle livsområder, hverken handler om held eller ønsketænkning, ligesom det heller ikke er noget, der kun er forbeholdt en lille gruppe af udvalgte mennesker.
At skabe meningsfuld succes er noget alle kan opnå.

Drømmer du også om at komme af med dine hæmmende overbevisninger og skabe den verden, der indtil nu kun har været synlig i din fantasi?

SE HVORDAN JEG KAN HJÆLPE DIG PÅ VEJ