Find og udlev dit fulde potentiale, med individuel mentoring

Tvivl er som regel udgangspunktet, når mennesker kommer i karriereforløb hos mig. Nogle har mistet troen på, at de kan komme videre i et job, andre har et brændende ønske om at blive selvstændige og nogle har mistet gnisten, grundet urealistiske høje krav til sig selv.

Der er altid mange mulige veje at gå og mange brancher at vælge imellem. Sammen finder vi det der giver størst mening for dig, derefter planlægger vi den rute, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dine medfødte evner, muligheder og mål. Jeg er kendt for mine stærke kommunikative evner, hvor jeg på kærligvis, hjælper dig med at få øje på dine blind spots.

Jeg siger det, der skal siges, og det, du har brug for at høre på en empatisk måde, som skaber klarhed, fremdrift og giver muligheder.

Jeg hjælper dig med hvordan du kan bruge dine erfaringer og uddannelser, på nye måder. Når vi gør det, skal du ikke begynde forfra.  

Tingene skal hænge sammen og derfor lære jeg dig også, hvordan du kan skabe flere økonomiske fordele for dig selv, ved at benytte dit medfødte potentiale, så det taler sammen med dine Karriere ønsker og de drømme du har for din fremtid.

Din tryghed, for at du opnår dine mål.

Igennem de sidste 25 år, har jeg læst og studeret hvordan mennesker der har udviklet særlige evner, følger en bestemt vej til succes.

Jeg kalder den for, Metoden til Ultimativ Succes. Den består af fire simple trin, som vi i forløbet gennemgår.

1. Hvad ønsker du at opnå?

Jeg hjælper dig at definere dit ønskede mål så det taler sammen med dit WHY og dine medfødte talenter, styrker og interesser.

2. Handling

Du lærer hvordan du manifestere de handlinger, som med størst sandsynlighed, giver dig det ønskede resultat

3. Bevidsthed & Sanser

Vores handlinger giver ikke altid det ønskede resultat, derfor vil du i lære at benytte din bevidsthed og skærpe dine sanser, så du kan genkende de mønstre og handlinger der enten bringer dig længere væk eller tættere på det du ønsker at opnå.

4. Fleksibilitet og evnen til at give slip

Du lærer at blive så fleksible så du er klar til at give slip og ændre adfærd, indtil du har opnået dit mål.

quotemark

En mentor er én, der hjælper dig med at blive bevidst om dine medfødte gaver, tænder op for dit håb og guider dig helt i mål.

En mentor er en der har gået vejen før dig, og som har opnået de resultater som du ønsker at opnå. Disse kendiser, søgte hjælp fra mentorer som hjalp dem til at få succes. 

Mark Zuckerberg, havde Steve Jobs som mentor. Bill Gates, havde Warren Buffet som mentor. Maya Angelou´s mentor var Oprah Winfrey. Sheryl Sandberg blev vejledt af sin universitetsprofessor Larry Summers.

Jeg selv (har haft min egen mentor) – Link indtil min historie, som er i wordpres.

https://houseoftalents.dk/house-of-talents/ Denne? 

Ingen af disse magtfulde mennesker ville have nået hvor de er i dag uden vejledning fra nogen, der havde trådt stien, før dem. De kendte alle til hemmelighederne, om hvordan hjælpen fra en mentor, kunne bringe dem i mål.

”En hver disciplineret indsats rummer sin belønning mange gange.”

– JIM ROHN

Make Your Dream Come True

6.600,00 kr.

Eller 3 rater á 2.200,00 kr.

Working Lunch Deluxe

6 timers strategiseminar med frokost på det smukke Kokkedal Slot

Finding a Jewel

3.900,00 kr.

Eller 2 rater á 1.950,00 kr.

3 x 1 times mentoring

Mentoring via Fysiske møder, telefon, FaceTime eller Zoom

 

Diamond in the Making

7.500,00 kr.

Eller 10 rater á 750,00 kr.

6 x 1 times mentoring

Mentoring via Fysiske møder, telefon, FaceTime eller Zoom

Få 20% på alt som medlem af Mentoring Club.

Læs mere om Mentoring Club

Alle Fysiske sessioner, afholdes i rolige og trygge omgivelser, hos Salig, Madsnedøgade, 20, 2.sal på Østerbro.