Individuelt forløb målrettet dig der er klar, til at tage lederskab for din karriere og dit liv.

Find vejen til mening, frihed og ro med et uforpligtende mentoringopkald, i dag.

BOOK HER

Er du på rette vej? Eller er du på vej væk?

Tvivl og frygt er som regel udgangspunktet, når mennesker kommer i karriereforløb hos mig. Nogle har mistet troen på, at de kan komme videre i deres job, andre har et brændende ønske om at blive selvstændige, og nogle har mistet gnisten grundet urealistiske høje krav til sig selv.

Der er altid mange mulige veje at gå og mange brancher at vælge imellem. Sammen finder vi det, der giver størst mening for dig, derefter planlægger vi den rute, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dine medfødte evner, muligheder og mål.

Der er altid mange mulige veje at gå og mange brancher at vælge imellem. Sammen planlægger vi den rute, som skal bringe dig mod større bevidsthed om dine evner, muligheder og mål. Jeg taler ikke folk efter munden. Jeg siger det, der skal siges, og det, du har brug for at høre på en empatisk måde, som peger fremad og giver muligheder. Vi river ikke ned, men bygger op - sammen.

Dorte Lensfelt

Spirituel erhvervsrådgiver, mentor og forfatter<

Er du klar til dit mentorforløb?

Besvar spørgsmålene nu, og book et gratis mentoringopkald i dag:

BOOK HER

METODER DER SKABER MAGI

… men helt uden hokus pokus

Metoderne jeg arbejder med er:

  • Clairvoyance
  • Positiv psykologi
  • VIA-styrker (medfødte, autentiske styrker)
  • Coaching psykologi
  • Loven om tiltrækning
  • Spiritualitet
  • Mindfulness
  • Meditation
  • Hatha Yoga
  • Hypnose & Healing

Du har nok hørt om de fleste. Så lad mig fremhæve spiritualitet og mine psykiske evner, som for mig har vist sig som ’et særligt kald’ og en effektiv måde at få klarhed og overblik på. Under en session kan jeg tydeligt se, hvor mine klienter skal hen – og hvad der forhindrer dem i at nå det. Og jeg kan med det samme mærke, når vi er på rette vej. På dén måde får vi lavet en step by step-plan, der gør det nemt og overskueligt at komme i mål.

Alle sessions er individuelle og tilrettelægges efter dig og dine ønsker.

SE DINE MULIGHEDER HER

Min vej til mening

Som 19-årig investerede jeg i en mentor, som jeg stadig har og ser den dag i dag. En kærlig, varm og omsorgsfuld kvinde, der fik mig på sporet. Først som voksen fandt jeg modet til at tage mig en akademisk uddannelse , og i dag har jeg flere uddannelser bag mig inden for HR, ledelse, kommunikation, coaching, mindfulness, spiritualitet, fysisk og mental sundhed og positiv psykologi. Bag min viden, står blandt andre eksperter som, Jon Kabat-zinn, Ryan M. Niemiec, Martin Seligmann, Babara L. Fredrickson, Tony Robbins, Louise L. Hay, Bruce Lipton og Dr. Joe Dispenza, m.fl.

Mit arbejdsliv tog først rigtig form, da jeg begyndte at tro på mig selv og mine evner til at få mennesker til at lykkes. Denne tro og indre ro smittede af på mine omgivelser, der opdagede mit potentiale og talent. Jeg blev udnævnt til leder, og senere til HR-direktør og partner i et økonomisk rådgivningshus. Jeg har været så heldig at være mentor for nogle af Danmarks dygtigste iværksættere, topledere og deres medarbejdere i mere end 20 år.

Er du klar til dit mentorforløb?

Besvar spørgsmålene nu, og book et gratis mentoringopkald i dag:

BOOK HER