Under 55 point:

Det ser ud som om, du har godt styr på, hvordan dine medfødte talenter og styrker gavner din karriere og økonomi!

Det interessante er, hvordan du kan blive endnu bedre til at optimere og forbedre dine daglige indsatser, så du kan nå næste niveau, og opnå endnu mere frihed.

Ved at tilføre dig mere viden omkring dit medfødte potentiale, kan du blive endnu mere bevidst omkring, hvilke arbejdsopgaver og projekter du skal satse på i fremtiden.

Med en personlig karriereplan, vil du få et klart billede, hvad du i virkeligheden kan opnå.

Hvis du har et entreprenørtalent gemt i dig, så lad mig hjælpe dig med at, få det frem i lyset.

Lad ikke din lønindtægt være din eneste indtægtskilde.

Book et gratis mentoring opkald her og lad mig hjælpe dig, med at tage DIT personlige lederskab til næste niveau. 

Dorte Lensfelt

Spirituel business og karrierementor, livslykkeekspert, forfatter og stifter af Danmarks første holistiske talentakademi, der forbinder krop, sind og ånd.


MIN VISION
Jeg har en stærk vision om at skabe lykke og succes for mennesker og virksomheder, igennem bevidst lederskab. Bevidst lederskab handler for mig om den måde, vi vælger at være i verden på. Når vi udvikle det enkelte talent, ud fra en krop, sind & ånd teori, får vi adgang til en højere intelligens, visdom og skaberkraft, der har sikret menneskers overlevelse og udvikling, langt før teknologien kom til.


MIN ERFARING
I mere end 20 år har jeg arbejdet professionelt med talentudvikling, mentoring, coaching, organisations- og forretningsudvikling, virksomhedsrådgivning samt med mennesker, der ønsker at gå nye veje. Derigennem har jeg opbygget et stort netværk i mange brancher. I dag er jeg mentor for flere iværksættere, ledere og ejerledere.