Mellem 55-100 point:

Ja, der er helt sikkert flere økonomiske fordele i vente for dig!

Du har et stort potentiale for mere, og vil have glæde af at få viden og støtte til, hvordan du FINDER, FORBINDER & FORLØSER, dit fulde potentiale og får det til at tale sammen, med dine drømme for fremtiden.

Er du klar til at træde ud af utilfredsheden og skabe dit drømmejob?  

Hvis ja, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig, GRATIS i gang, i dag.

Jeg har netop skabt, MENTORING CLUB til dig, der gerne vil lære kunsten bag talentudvikling og som er klar til at få støtte og hjælp, fra dygtige mentorer, til at tage DIN karrier, til næste niveau. 

MENTORING CLUB, er Danmarks første eksklusive -  talentudviklingsprogram, på abonnement.

Prøv 14. dage gratis - herefter 499 kr. pr. måned - ingen binding eller gebyr. 

Bliv trænet af de bedste

I stærkt fælleskab og trygge rammer, lære du at lede dig selv mere bevidst og få dine skjulte talenter og styrker frem i lyset, hvor de kan blive set, dyrket og forløst.

Spild ikke mere af dit dyrebare liv, på at side fast i gamle fastlåste tankemønstre eller roller, der ikke længere tjener dig. 

Med rette støtte og guidens fra mentorer, lære du at lede dig selv til succes, og realisere dine inderste drømme. 

Tilmeld dig, HER.  og få 14. dage gratis - herefter 499 kr,. pr måned - ingen binding eller gebyr. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen. 

De kærligste hilsner

Dorte

Dorte Lensfelt

Spirituel business og karrierementor, livslykkeekspert, forfatter og stifter af Danmarks første holistiske talentakademi, der forbinder krop, sind og ånd.


MIN VISION
Jeg har en stærk vision om at skabe lykke og succes for mennesker og virksomheder, igennem bevidst lederskab. Bevidst lederskab handler for mig om den måde, vi vælger at være i verden på. Når vi udvikle det enkelte talent, ud fra en krop, sind & ånd teori, får vi adgang til en højere intelligens, visdom og skaberkraft, der har sikret menneskers overlevelse og udvikling, langt før teknologien kom til.


MIN ERFARING
I mere end 20 år har jeg arbejdet professionelt med talentudvikling, mentoring, coaching, organisations- og forretningsudvikling, virksomhedsrådgivning samt med mennesker, der ønsker at gå nye veje. Derigennem har jeg opbygget et stort netværk i mange brancher. I dag er jeg mentor for flere iværksættere, ledere og ejerledere.